TheMoove®, de oplossing!

stoelverplaatserstoelverplaatser

Met TheMoove® wordt aanschuiven kinderspel.

Thuis, in zorginstelling of horecagelegenheid

Komt het volgende u herkenbaar voor?

Een gezellige huiskamer, comfortabele eetkamerstoelen, cliënten die wat minder mobiel zijn en zorgverleners met rug- en schouderklachten. Want wat is het zwaar om een eetkamerstoel met cliënt aan te schuiven aan de tafel!!

 

Thuissituatie

Langer thuis wonen; het nieuwe begrip van deze tijd. En wie wil dit nu niet? Echter de gezondheid neemt af, de lichamelijke klachten nemen toe. Voor elkaar zorgen, graag maar hoe moet dit als het lichamelijk allemaal wat minder gaat?

 

Wij hebben hiervoor de oplossing: TheMoove®. Het aanschuiven van uw partner aan de eettafel wordt hierdoor eenvoudig en zonder kracht mogelijk. Wat TheMoove® extra aantrekkelijk maakt, is het feit dat u uw eigen eetkamerstoelen kunt behouden. 

 

 

Zorginstellingen

Zorgverleners met pijnlijke schouders en rugklachten. Fysieke overbelasting bij medewerkers. Eetkamerstoelen die vaak gelijmd moeten worden.

Als het bovenstaande u bekend voorkomt, is TheMoove® de oplossing voor uw instelling. Gebruiksvriendelijk, altijd bij de hand, veilig in het gebruik voor zorgverlener en client, geen vrijheidsbeperkende maatregel en aantrekkelijk qua prijs.

 

 

Horeca

Het aanschuiven van de stoel aan tafel behoort tot uw etikette. U bent trots en zuinig op uw meubilair. U heeft het fysieke welzijn van uw medewerkers hoog in het vaandel. Dan herkent u vast het probleem dat niet iedere gast op een eenvoudige wijze is aan te schuiven aan de tafel. TheMoove® ontlast uw medewerkers, zorgt voor uw gasten en verlengd de levensduur van uw meubilair.