TheMoove®, de oplossing!

TheMoove® stoelverplaatser.

De innovatieve oplossing voor thuis, zorginstelling of horeca.

 

TheMoove® stoelverplaatser, de oplossing voor het aanschuiven van (bijna) iedere stoel. Ontzorg uw medewerkers in de zorg en horeca, maar TheMoove® ontzorgt uzelf ook. TheMoove® stoelverplaatser is toepasbaar in zowel thuissituatie, zorginstellingen als horecagelegenheden.

 

Een stoel met TheMoove® is makkelijk en eenvoudig aan te schuiven aan tafel. Door het frame met de voet te bedienen, worden de voorpoten van de stoel van de vloer opgelicht en is hierdoor zonder fysieke kracht verplaatsbaar. De zwenkwielen aan de voorkant zorgen ervoor dat de stoel zeer soepel te manoeuvreren is.

 

 

Wat is TheMoove®?

TheMoove® stoelverplaatser is een Hollands product. Ontworpen door een meubelmaker en ergotherapeut. Het bestaat uit een solide metalen frame en een set wielen, te monteren onder (bijna) iedere eetkamerstoel. Het metalen frame heeft standaard een zwarte poedercoating. Aan de voorzijde van het frame worden zwenkwielen bevestigd. Aan de achterzijde worden rechte wielen gemonteerd aan de achterste stoelpoten. Een gedeelte van het frame - waar de voet geplaatst wordt - heeft een beschermende antislip afwerking om onnodige beschadigingen te voorkomen. Een zwenkwiel zorgt ervoor dat de voet ontspannen op het frame en de grond kan steunen.

Garantie van TheMoove®stoelverplaatser

De garantietermijn is 2 jaar bij normaal gebruik, te beoordelen door Jos Janssen Zitspecialist, de leverancier. Elke garantie en /of aansprakelijkheid vervalt indien er na montage door TheMoove®nog aanpassingen cq wijzigingen aan TheMoove verplaatser zijn aangebracht door derden.

stoelverplaatserstoelverplaatser

De voordelen van TheMoove® stoelverplaatser: